book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

reservation@name.com Reservation hotline: +1 800 1234 556

A csapatépítés szellemiségéről: együtt okosabbak vagyunk, mint külön! Kalandparkunk nem csak a gyerekek, de a felnőttek számára is felejthetetlen élményeket tartogat! Céges csapatok számára javasoljuk csapatépítő programjainkat, melyekben izgalmas és rendkívül ötletes akadályok és élvezetes feladatok segítik elő a kollégák szórakozását. Mottónk: a közös élmények összekovácsolnak! Ezek a feladatok egy vagy akár több célkompetencia fejlesztésére egyaránt használhatóak. A pályáink úgy vannak kialakítva, hogy mindenki megtalálhatja az igényeinek és képességeinek megfelelő kihívást! Egyes szakaszokat csúszópálya köt össze, amely még inlább élvezetessé teszi a szórakozást. A résztvevők biztonságáról képzett és gyakorlott animátorok és rendszeresen bevizsgált, minőségi eszközök gondoskodnak!

Add comment

Töltsetek el egy egyedi és egyben felejthetetlen napot az Orczy Kalandparkban!

Csodálatos erdei környezetben, a belváros szívében várunk benneteket színesebbnél színesebb programjainkkal. Hagyjátok, hogy profi csapatunk levegye rólatok a szervezés és lebonyolítás terhét!

Adatvédelmi nyilatkozat

Copyright © 2020 Orczy Kalandpark.
Minden jog fenntartva.