Pályák

Pályáink

Kalandparkunkban gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt 4-4 mászó és 1-1 csúszópályát alakítottunk ki, így kicsik és nagyok is próbára tehetik ügyességüket, bátorságukat és állóképességüket! Becsatolás után garantált a teljes kikapcsolódás!

Ha mindenki betartja az oktatáson elhangzottakat, a pálya teljes biztonsággal használható, illetve az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályákon, ügyelnek a biztonságra, de nem kísérik egyenként a vendégeket.

Mindenki csak a magasságának megfelelő pályát használhatja, azaz a felnőttek a gyerekpályát nem vehetik igénybe, a platformokra sem mászhatnak föl, animátoraink segítenek minden gyereknek, aki megakad egy-két akadálynál. Kisgyermekek (100 cm alattiak) pályáinkat sajnos nem tudják használni, mivel nem érik el a biztonságos haladáshoz szükséges biztonsági köteleket.

Nálunk minden nap gyereknap!
Gyerek pályák

Pályáinkon minden gyerkőc a képességeinek megfelelő, erőt és ügyességet próbáló akadályokon élheti át az önfeledt kalandozás élményét a hűs lombkoronák alatt. Az egészen kezdők a Méhecske és Katicabogár mászópályán próbálgathatják kalandor szárnyaikat, a tapasztaltabbakat pedig a Darázs és Dongó mászók állítják kihívás elé. A Szitakötő csúszópályán mindenki örömmel siklik végig! Hisszük, hogy a gyerekek életét nem a tárgyak, hanem az élmények teszik gazdagabbá!

Méhecske mászó

Gyerek kezdő: 1 m magasságban
Pálya: 11 akadály, 100-125 cm-ig

Katica mászó

Gyerek kezdő: 1 m magasságban
Pálya: 11 akadály, 100-125 cm-ig

Darázs mászó

Gyerek haladó: 3 m magasságban
Pálya: 12 akadály, 125-145 cm-ig

Szitakötő csúszó

Gyerek: 3,5 m magasságban
Pálya: 4 csúszás, 125-145 cm-ig

Dongó mászó

Gyerek extrém: 1,2 m magasságban
Pálya: 13 akadály, 125-145 cm-ig


Kortalan kalandozások!
Felnőtt pályák

Kalandparkunk nem csak gyerekjáték, hiszen itt a felnőttek sem maradnak ki a szórakozásból! Kezdők számára a Koala mászó biztosítja az alapok elsajátítását, majd kellő gyakorlattal a Róka, Sólyom és Héja mászókon és a Villám csúszón tehetik próbára a nagyok a képességeiket. A mindennapi stressz levezetésére különösen alkalmas pályáink életre szóló élményeket tartogatnak a bevállalós felnőttek számára!

Koala mászó

Felnőtt kezdő: 2,5 m magasságban
Pálya: 13 akadály, 145 cm-től

Róka mászó

Felnőtt haladó: 3,5 m magasságban
Pálya: 16 akadály, 145 cm-től

Sólyom mászó

Felnőtt közép haladó: 5 m magasságban
Pálya: 12 akadály, 145 cm-től

Héja mászó

Felnőtt extrém: 6 m magasságban
Pálya: 8 akadály, 145 cm-től

Villám csúszó

Felnőtt: 12 m magasságban
Pálya: 4 csúszás, 145 cm-től